Zäxigt

Här sitter jag fixad och känner mig som att jag ska ut på fest. Att fixa sig som vanligt (duscha, ta på sig kläder, pudra fejan och sånt) känns som världens lyx efter att ha suttit som ett skabbigt kräk på en festival i fem dagar. Så nu känner jag mig sepefräsch trots att jag inte har gjort nåt speciellt. Det uppskattas!!!


Snart kommer Filippa!! Sen ska vi möta Monka Plonka!!


Mm, jag vill fan ha mig själv


HAR TRÅÅÅÅKIGT!!! FILIPPA KOM HIT NÅN JÄVLA GÅNG :( :( :(

BAAAAJS

Just nu önskar jag att jag hade följt med mamma och Lasse till Jämtland, men jag kommer inte önska det ikväll då jag ska vara med världens bästa Filippa!! Förlåt om jag kommer tjata om "du-vet-vem", men jag kan fan inte hjälpa det : D:D det finns så mycket att säga. Hur som helst, imorrn ska jag vara med mina finaste, det blir CHIIIILL TAGGAAAAR. Eftersom jag har cpjävlatråkigt nu så har jag tänkt göra en lista, bara för att dom suger.

Har jag..? :

1. Kysst någon ? Si
2. blivit kysst ? Nee, bara våldtagit. Skoja, jaaaaaa för fan
3. Blivit kramad ? Ja för fan
4. Sjungit ? Klart
5. Känt dig fånig ? Jämt varje dag
6. Saknat någon ? Jadå
7. Ljugit ? Antagligen
8. Rökt? Mm
9. Testat droger? Nej tack
10. Åkt fast av polisen? NEJ

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: Kysst nån i min egen ålder HAHAHHAHA nej men serri typ aldrig haft hål i nån tand
2. Jag vill testa: Allt som verkar kul
3. Jag gillar: Skräckfilmer
4. Jag ogillar: Träna, det är fan tradigt
5. Jag hatar: Fötter, att ramla
6: Jag är trött på: Att vara dank
7: Jag vill ha: Peace and Love
8. Jag behöver: Mat
9. Jag behöver inte: Mens, det suger

Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: Killar 4ever alltzå Jonte fatta det nån gång!!
2. Är du kär?: Nee
3. Singel/ upptagen?: Singel (förmodligen resten av livet)
4. Saknar du honom/henne?: Saknar min syster just nu alltså
5. Vem kysste du sist?: ~Mange~
6. Vem kramade du sist?: Mamma
7. Längsta förhållande: Inget eller jo i trean med Edvin men han flyttade så vi gjorde aldrig slut. Så vi har varit tillsammans i ca... 9 år.
8. Första kyss?: Vet inte vilken jag ska räkna.. Men en riktig jävel för inte så länge sen............ Fnizz

ROLIG LISTA VA??? ELLER INTEEE

starkare än allt

Gud vad jag saknar min bästavän.

Kollakolla

Eftersom det bara är Filippa och Lova som gillar min uttöjning så är detta inlägg till er;


KOLLA, JAG HAR BYTT TILL DEN FETARE TÖJAR´NNN


Hemma

Kom hem igår efter en riktigt naaaajs vecka i Borlänge! Har haft skitjävla kul men just nu är jag så extremt sliten, så jag ska nog lägga mig och vila lite igen. Sov 13-14 timmar inatt, men jag mår fan inte bättre!

Hur som helst så har jag haft en härlig vecka med nice band, fest, lite sömn, nice människor, skabb, alldeles för bra väder och alldeles för varma tält. Plus att jag och Linnizz har varit inne i ett öltält (five på det Linnizz) där vi träffade två nya bästisar, Viktor och Sebastian. Dom plus deras kompis Henke var nog de skönaste människorna åp festivalen. Hihi

Inga bilder tagna, för jag fick inte ta med mig någon kamera.. Men de andra har haft kameror, så jag snor några sen :D :D :D :D :D OCH vi har sett Tzatsiki!! Det ägde.

HEJDÅ!!


Peace

Nu är vi alla har i borlänge och steker i en park. Kom hit igår och stod i olika köer i sammanlagt typ 2 timmar, jävligt drygt. Sen har vi en dryg tältgranne som är full OCH hög samtidigt samt morrar som en pirat hela tiden. Nu ska jag gå, HEJDÅ!!

Just det!

Glömde att skriva om min trevliga kväll igår med Molly och Elin! Först tränade jag och Molly core, sen efter middan kom hon hit och vi kollade på film, "Catch me if you can", den var bättre än förväntat eftersom jag som ofta hade fördomar om den innan vi satte på den. Jag trodde det var en megatöntig kärleksfilm, vilket inte var fallet. Hehe

Nu ska jag sova!!

HEJDÅ

Schtek

Snart dags för en liten rutt på cirkus tio timmar till Borlänge, The Place To Be!! Taggar upp genom att som sagt lyssna på lite Kings of Leon och Three 6 mafia :D :D :D :D hihi

Filippa skickade nyss ett roligt sms som fick mig att le för en kort sekund. Tack Filippa. Kramar.

Sen firar jag också att jag köpte uttöjare idag till örat! Två för 90 spänn av en jävligt gosig gubbe på stan, jag blev kär i honom (inte sexuellt ok??) och han tyckte att mamma var så HIMLA lik hans kusin Maj-Britt <3<3 gullegosgubben alltså

Sen när jag berättade det för Lova och kände mig stolt så droppade hon något hon hade glömt: Jag kunde ha fått låna töjare av Karin om jag hade velat... Bra jobbat gumman, men jag är glad att jag har några hur som helst!! Tack för erbjudandet hur som helst, Karin :) :) :) :) :) :) osv.


TÖJ!! Visst är den tjock? Skoja. Visst har jag ett stort öra? Skoja

Dags att dissekera en macka

HEJDÅ

Toki

Sitter här och taggar Peace med att lyssna på alla band som inte ska spela där, så jag känner mig lite toki, därav titeln på detta inlägg. Laddar ner (skämmes) lite Kings of Leon, mitt nya favoritband efter Kent. Alla band kommer efter Kent, GLÖM ALDRIG DET! Nejmen serr Kings of Leon är nyupptäckta för min del, Joakim Berg tipsade mig om dom genom att skriva om dom på Kents hemsida. Hihi, eller det var en fråga från ett fan som frågade om de kunde tipsa om en bra låt och då skrev dom "Kings of Leon- Sex on fire. Han sjunger som en jävla gud!". Då blev jag sugen och nu gillar jag dom <3<3<3 denna händelse ägde rum för veckor sen i och för sig, men det är nu jag känner mig mogen och beredd att prata om detta.


Lägger in en vacker bild på Kent för att visa att jag inte har svikit dem. Puss på er

Dags för gitarren!!

HEJDÅ

Förresten..

.. jag blir förbannad på allas vår lilla muttkenza. Här köper hon Kretaresor till höger och vänster åt sig själv OCH sina vänner! Hon åker fan var tredje vecka! Och här har jag och mina finisar velat åka utomlands sen typ sjuan tillsammans! Nu äntligen ska man åka och känner sig stolt.. Tills man läser Kenzas blogg. Bajsunge

Hemma igen

Igår tog vi bussen hem från Övik, det blev lite långtråkigt att sitta på en camping en hel helg när det var dåligt väder varje dag. Om det hade varit bra väder hade det inte varit nåt problem!! Hur som helst, jag fick aldrig syn på Isabella Löwengrip, men jag såg senare i hennes blogg att hon hade fiskat hela dagen på familjens ~privata brygga~, så överklass :(

Det har ändå varit en trevlig helg på campingen med skratt, snapsvisor, några tårar med min kära syster, bajsflingor och lite annat. Jo, en taggad kärring runt midsommarstången var en rolig syn alltså.
Och Therese sa att om vi någonsin lyckades ta en snygg bild på henne så skulle vi få lägga upp den på bloggen, och gissa vad? VI HAR EN FIN BILD!! Det krävdes blod, svett och tårar i massor, men till sist fångade vi henne på bild som en riktig skönhet. Bilden kommer snarast.

Igår hade jag en trevlig kväll på Teg med Elin, Linnizz, Filippen och Jessica med film och gorra. Och en Calippo Cola <3 mums. Vi såg Death Sentence som jag och Elin sett förut men det spelade ingen roll, för i filmen är Kevin Bacon sjukt manlig. Somnade skitsent inatt förresten, inge kul.


Såhär ser ETQ ut idag


Ville bara visa mina sneda undertänder!! Asfult men samtidigt snyggt ;) ;) ;) skoja

Dags för mig att göra andra saker!!!

HEJDÅ

DOWNTOWN

NU BEGER VI OSS SÖDERUT PÅ ÄVENTYR!

fråga oss inte varför två 18åringar följer med ett gäng medelålders frivilligt... med husvagn, men nu gör vi de och nu är vi beredda!

vi har nu suttit i bilen och väntat och nu beger vi oss!

pappa checkade just av att spriten var med, inget annat. 


REEEEDO!

vi håller er uppdaderade under helgens gång. 

STÖRANDE

Sitter och tittar på "Bachelorette" som möjligtvis kan vara det töntigaste programmet som sänds på tv nånsin. Det var nyss en sån där ~rosceremoni~ där tjejen som heter DeAnne delar ut rosor till männen som hon vill fortsätta träffa i programmet. Där står hon och ska dela ut 12 rosor och det går sååååå sakta. Det går säkert en minut för varje jävla ros, blir man less då efter tio stycken?!?

Sen när det är endast en ros kvar och man ba "aahh befrielse" nej då ska PROGRAMLEDAREN stövla in och liksom förtydliga för deltagarna och tittarna att "NU ÄR DET BARA EN ROS KVAR", sen säger han lycka till till DeAnne och går! Så jävla stört, det är som att han skulle förklara för alla som är störda i huvet att det var en ros kvar, som om det inte räckte att se den på tvn och höra DeAnne säga det själv! SEGT


Fuck rosor


Nu börjar "So you think you can dance", kung!!

HEJDÅ

Nu jävlar

Lova Öberg tipsade mig idag om en viss persons blogg. Där hade innehavaren till min stora besvikelse och fasa skrivit upp en totalt meningslös lista där hon påstod att år 1992 var bättre än år 1991. "Hmm", tänkte jag då. "Dags för mig att sätta denna lilla 92:a på plats". Så det ska jag göra nu. Här nedan kommer jag kasta så mycket ljus som möjligt på det BÄSTA året (1991) och försöka sätta det sämsta året (1992) i skuggan.

År 1991:

Jag, Emma Andersson aka ETQ föds. Redan nu ligger mitt år i ledningen.

Bandet Nirvana får sitt genombrott med "Smells like teen spirit".

Bingolotto har premiär den 12 oktober. Alla älskar programmet fastän de inte vågar erkänna det.

Jones & Giftet (Kent idag) vinner det eftertraktade priset Cult 91 på Skylight i Eskilstuna. Magnus Nygren på EMI hörde deras demo och kontaktade dem...

Carola Häggkvist vinner Melodifestivalen med "Fångad av en stormvind".

"Sunes jul" var årest julkalender. Den äger ju!! År "1992" var det "Klasses julkalender" som gällde. Någon som vet vad den handlar om? Den verkar suga i alla fall. Typiskt 92.

Filmen "Lammet tystnar" hade biopremiär. Kung.

Tre Kronor tog alla VM-guld.

Tioöringen tas bort och tiokronan införs, det är svårslaget!

1991 skickade astronauterna Shannon Lucid och James C Adamson det första mejlet från rymden när de ombord på samma rymdfärja som Massimino svävade runt. Citat;

"Hello Earth! Greetings from the STS-43 Crew. This is the first AppleLink from space. Having a GREAT time, wish you were here...send cryo and RCS! Hasta la vista, baby,...we'll be back!"

Ok, och nu till år "1992"

År "1992"

En skenande spårvagn i Göteborg dödar 13 och skadar 29 personer. Jag säger bara en sak; år "1992" kan ta sig! Bara döda oskyldiga människor sådär?

Falu koppargruva läggs ned efter nästan 1000 års verksamhet. Det var väl lite onödigt?

Tv-spel är årets julklapp. Ni 92:or föddes alltså datorberoende. Så tragiskt jämfört med 91 då årets julklapp var CDspelaren.

1992 var även ett skottår. ALLA hatar skottår!

Amy Diamond föds detta år. Hur kan det på någon sätt vara positivt? Hon plågade oss alla genom sitt nummer under årets Melodifestival.

Samira Hannoch var en 16-årig Södertäljebo när hon år 1992 fick en uppenbarelse där hon ansåg sig se det libanesiska helgonet Charbel Makhlouf, Jesus och Jungfru Maria. Wierdooooo.

År 1992 varslades 79 182 personer om uppsägning inom svensk tillverkningsindustri. Året därpå var i snitt 447 258 personer arbetslösa. Finns det mer att säga om detta tragiska år? Antagligen, men då blir listan alldeles för lång.


Det var riktigt svårt att hitta något positivt om år "1992", troligtvis för att det inte hände mycket då, hela befolkningen var apatisk och astråkig på grund av tv- och dataspelsepidemin. Nej, jag tar av hatten och bugar djupt för det bästa året som funnits, nämligen år 1991! Tack för att jag fick födas då. Om jag hade fötts "1992" hade jag inte sagt det till folk, bara det inte var absolut nödvändigt. Då hade jag sagt mitt födelseår och genast generat tittat åt ett annat håll för att slippa möta alla konstiga blickar man får av folk. År 91 däremot, känns fantastiskt. HURRA FÖR 1991!!!

                




Now, prove ME wrong!!

HEJDÅ


Ah

Mitt saxofonprojekt under sommarn:

Hihi

Jag ljög nog lite när jag skrev att jag aldrig mer skulle nämna Mahjong Titans.............. Idag har jag spelat det och vunnit fyra gånger!! :D :D


Såhär det det ut när man börjar..........


Sen vinner man och får fyrverkerier


Sen vann jag igen


Och igen


Och en gång till <3

GODNATT

Trevligt trevligt

Idag har jag och mamma hängt på sjukhuset = riktigt givande. Jag fick en tandläkartid!! Nu jävlar ska jag fråga vad som är fel. Min käke blir seriöst lösare för varje dag som passerar :S:S:S:S::S

Sen har jag, Elin och mamma varit på Strömpilen och kollat på kläder och FIKAT det ägde. Jag köpte även en bikinibehå för 30 spänn, asvärt fastän jag såg ut som en val i den. Alltså, jag ser hela tiden framför mig när jag sitter på planet med mina bästaste vänner i hela världen på väg till Kreta!! Jag avlider av längtan, speciellt när jag kollade Elin Edins bdb och såg en massa bilder från hennes resa :(


Ahh, paradiset here we come

Kycklingsallad nästa säger jag bara, det ska bli SKITgött.

HEJDÅ

NICE

ÅHHH jag klarade ut Mahjong Titans igen!!! Efter detta ska jag aldrig mer nämna spelet, jag lovar :D :D


Man får fyrverkerier <3 pappa och jag listade ut idag hur man printscreenar på min dator!!

Intressant information

För nån timme sen så satt jag i godan ro på toan och la en lång kabel medan jag spelade Mahjong Titans. Jag filosoferade över livet och helt plötsligt så ser jag att jag vinner spelet! Mahjong Titans ÄR det bästa :D :D :D All kärlek åt spelet. Det fungerade nog laxerande också ;) ;) ;) skoja

Dags att sova, men jag tror att jag ska spela ett parti Mahjong först <3

GODNATT

Glass

Jag har ätit glass. En Cola Calippo MUMS gött. Den var kall och gav mig mycket glädje här i livet och jag tänkte för en kort stund att "nog finns det saker värda att leva för". Men sen hände det otänkbara men ack så oundvikliga: glassen tog slut. Jag visste inte hur jag skulle reagera, ska jag skrika, gråta, skratta, bli hungrig, hyperaktiv, trött, sorgsen eller bara helt apatisk?

Det var ett svårt beslut, men till sist tänkte jag att jag ändå var tvungen att gå vidare. Jag reste mig ur sängen och kände att livet kröp tillbaka in i mig och jag lyckades till och med gå några steg in hit till köket för att skriva detta inlägg. Ensam är stark, speciellt jag.


Till minne av en kär vän och glädjespridare. LOVE YOU

Dags för mig att räta på ryggen och vandra stolt till kylskåpet för att dricka lite mjölk <3

HEJDÅ

glömde hon att torka sig?

Idag när jag och Emma låg i hennes säng och "busade" (som vanligt) började jag dra lite i hennes trosor och ni kan inte tänka er vilken lukt som entrade rummet! Hon hade alltså samlat på gólukt'N i brallan. Pax att aldrig mer dra i hennes vider triller!!!


Tror jag ska köpa sånna här trosor till Emma i månadspresent så hon får vädra röven lite

Trååååk

Ska snart ta Tony till mamsen, men jag orkar fan inte resa mig ur sängen :( Så jag ska göra en aslång skitdryg lista först som jag hittade på Filippas blogg. Here we go!!!


1. Hur gammal är du om fem år?  23 bast, gammal som gatan :(


2. Vem var den sista du träffade? Elin, mamma och Sussi <3<3<3

3. Hur lång är du? 163, ägigt och kul säger jag

4. Vilken var den senaste film du sett? Strangers, helt ok film speciellt i början

5. Vem ringde du senast? Filippa tror jag, DET SÖG

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?  "Haha tagga fylla B) fatta snart är vi i Borlänge!!" Till min kvinna Evelina

7. Var är dagens planer? VAD kanske skulle passa bättre, men jag ska i alla fall till mamma snart som sagt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS IN MY HEART!!! DÖD ÅT ATT RINGA
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, det är en farlig trend alltså

10. När såg du senast din mamma? Typ 10 min sen när hon hämtade Elin

11. Vilken ögonfärg har du? Blå, jag är så jävla ARISK

12. När vaknade du idag? Runt tolv, ÅNGEST

13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, faktiskt! Men det var grannens lol
14. Vilken är din favoritplats? Vart som helst med mina vackra vänner, utomlands (3<3<3<3<3) och alla platser där det är nice att hänga antar jag

15. Vilken plats föredrar du minst? Elins rum skoja, nej men jag antar att jag inte vill till helvetet :SS:S::S måste sluta synda
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vette fan

17. Vad skrämde dig som barn? Vår kusin Emelie, sumobrottar'N

18. Vem fick dig att skratta senast? Jessica och Filippa antar jag (eller nej förresten, fan inte Filippa tråkhuve (men jag älskar dig ändå gumman))

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Kan man vara för ung för det??
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? T-shirt och trillor

22. Hur många kuddar har du i sängen? En PLATT

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? BARFOTA 4EVER

26. Är du social? Väldigt social faktiskt, tror jag

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's fan så gött

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Tatuera mig, resa, köpa nice grejer inte vet jag, skänka (kanske hihi)
29. Tycker du om kinamat? SÅ STÖRT GÖTT!!

30. Tycker du om kaffe? Blä, dricker hellre glögg

31. Vad dricker du till frukost? Inget oftast

32. Sover du på någon särskild sida? Sover nuförtiden ofta med huvet där fötterna ska vara, som Pippi Långstrump

33. Kan du spela poker? Nja, lite

34. Tycker du om att mysa? Mysa kan äga JAA

35. Är du en beroendemänniska? Nej, men Filippa är en, tro inte på vad hon skriver i sin blogg
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min tvilling till exempel

37. Vill du ha barn? Ja, nån gång om jag ens hittar en man???

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska kan alla, men jag skulle vilja kunna nåt coolt. Vill helst kunna spanska i och för sig.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET, MED STORA VÅÅÅGOR

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, skitgrejer, lite kläder inte vet jag

42. Äger du dyra smycken? Nej

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej tack

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Rabarberpaj :D :D :D

45. Vem är den roligaste människan du känner? Många

46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på min kind

47. Vad har du för ringsignal? En reklamlåt som Elin gjorde på skolan med sin klasskompis
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja

49. Flirtar du mycket? Jag vill, men jag vågar inte :D

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma, tror jag

51. Kan du byta olja på bilen? Nej, fan så tråkigt

52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort

53. Vilken var den senaste bok du läste? Tror det var.. Eh.. Kanske Messias eller Låt den rätte komma in. Just nu läser jag Änglar och Demoner igen
54. Läser du dagstidningen? Ja, vk är kung

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Nej, fan vad bögigt

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar inte på radio, radio suger

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ritade i en bok hos Filippa

59. När var du i kyrkan senast? I somras tror jag. Kyrkor är vackra men jag går inte och ber och sånt tjoller
60. Vilka personer utmanar du? Vem som helst, bryr mig inte


Avslutar med en bild på Emma Andersson

HEJDÅ!!


ARG

Som dom flesta kanske vet så har Emma sitt rum i källaren och jag har mitt på övervåningen när vi är hos pappa. Det skiljer alltså två våningar mellan oss och som dom flesta kanske vet nu också är Emma och jag sjukligt lata, så istället för att gå til varandra på mornarna och kolla så att man är vaken så skickar vi sms till varandra som kan se ut ungefär såhär:
"vaken?" "ja" "ok" "möte i köket om 3min" o.s.v. Men Emma den jäveln har börjat stänga av telefonen varje morgon!!!! Så jag får ingen kontakt! Sjukt irriterande eftersom jag nu ligger och väntar på att Emma ska sätta på mobilen och höra av sig till mig när jag är äckligt hungrig. 

NU KOM EMMA IN PÅ MITT RUM, LYCKORUS! men vänta, det betyder alltså att Emma gick upp båda trapporna för att kolla till mig, hon måste älska mig. 

Nu har jag väntat på mat alldeles för länge så tyvärr ser jag ut såhär nu;


RÄDD

Ligger vaken på rummet. tills nu har jag  sovit med kläder, smink, fel håll i sängen och taklampan på fullt lyse...... Hatar när "jag orkar inte göra mig iordning" går över styr, som de jämt gör!!!!!! 

Vaknade iallafall av att Signe våran katt jamade där nere. Hon jamar som ett jävla cp och jag var just med om de äckligaste. När jag äntligen bestämde mig för att klä av mig och lägga mig på riktigt så var jag tvungen att gå på toa också. Går ut ifrån rummet, kollar ner för trappan (bara för att) noterar att ingen är där. När jag kommer in på toan så känner jag att jag måste ge 2:an en omgång, så jag går in på rummet igen för att hämta datorn som ska hålla mig sällskap. Detta är typ 5sek efter att jag gått förbi den tomma trappan. Går ut ifrån toan, kollar trappen och det är nästan så att jag tömmer 2:an mitt i hallen, för i mitten av trappen sitter Signe och ser helt psykotisk ut! Hon glor, verkligen det värsta gloandet som jag någonsin varit med om, så jävulskt på mig samtidigt som hon jamar det värsta jamandet jag har hört!!!! OCH ALLT DETTA FRÅN EN KATT! Jag springer in på rummet, stänger dörren och är helt skärrad, för vet ni vad, är helt övertygad om att Signe snart kommer komma inflygande som en stor jävla varulv och göra hela huset folktomt! Är skit rädd! Har massa frågor!

1. Hur fan han Signe till trappen på typ 3-5sek?
2. Varför glor hon på mig som om att det vore en människa i henne? För hennes ögon såg verkligen ut som människo ögon
3. VARFÖR JAMAR SIGNE SÅDÄR????

Så nu ligger jag här i sängen och är skit rädd, kissnödig och som grädden på moset är jag även jävligt skit nödig!
Ni förstår inte hur rädd jag är!

 ----Signe förvandlas till------> för mig är detta en omöjlig ekvation, men det är precis såhär dett känns just nu! UHUUUHUUU! 

Mamma

Är hos mamma nu med Elin och Jessica, vi har fikat för att Jessica har tagit studenten, gött. Hon fick två Muminmuggar, hoppas hon känner sig uppskattad!!!!!!!

Ikväll ska jag troligtvis hänga med Filippa och Jessica, ska bli trevligt! Bara inte Filippa är lika skrikig som hon var igår... Filippa, du vet vad jag menar.......................


Fotade Elins käft idag, den är konstig och tokig.

HEJDÅ!

Hej

Här sitter jag på mitt rum och steker. Jag vill att Elin ska vakna så vi kan leka eller äta frukost eller nåt.
Jag har drömt dryga drömmar inatt vilket jag har gjort varje natt sedan skolavslutningen........... Fett drygt!!


Såhär ser jag, Elin och Lova ut när vi leker

Var glada att jag uppdaterar så mycket jag kan, Elin uppdaterar nämligen aldrig längre... Så störd

HEJDÅ

GRILL

Har varit på Nydala ikväll med folk (orkar inte skriva alla namn, drygt med stora bokstäver hela tiden) vilket var trevligt! Jag satt bak på moppen på vägen dit medan Elin körde och det blev tvärtom på vägen hem. Riktigt kul när Elin är nervös innan och säger "Jag litar inte på dig" precis när man står och startar upp moppen.. Hur som helst, jag ägde på att köra och vi kom hem hela och rena (inte Elin).

Så jag har legat nere ensam på mitt rum och kollat på en film, "The strangers". Den var bra och jag fick lite rysningar och spänningar i kroppen i början, men sen fortsatte den på samma spår i en och en halv timme, så det blev lite smådrygt till slut. Bra var den i alla fall! Inte helt ovärd att se ;) ;) ;) ;) ;) ;) osv


Leon hittade ingen eldstad, så han körde direkt på gräset. Smart!

Nu ska jag spela lite Mahjong Titans på datorn, sen ska jag sova! Mahjong Titans ÄGER!!!!!
HEJDÅ!

Fika

Har nu genomlidigt fikat hos Leon. Det var gott fika och ganska trevligt folk, har inte mer att säga..
Hur som helst, nu ligger jag på mitt rum som vanligt och väntar på MIDDAG! Fan vad gött det ska bli. Ikväll blir det Nydala, "The place to be" med några vänner, minns inte alla som ska dit. Så det blir nog en trevlig kväll!

Igår gick också min cykel sönder, så jag måste ta moppen nu :( jag gillar att cykla, för det äger att man kan lyssna på kung musik under tiden!


Kalla mig gogumman. Visst har jag fina kassar under ögonen?


Vem vet inte du vem vet inte jag

HEJDÅ

Ps. Skoja bara, hade det mycket trevligt hos Leon med trevligt folk! Kan tänka mig att Filippa ba "VVAVAA vad menar hon??? När hon läste vad jag skrev ovan. Nu skrattar hon för sig själv och tycker jag är töntig. Ds.


Blodpudding = Guds gåva till mänskligheten

Sitter i vardagsrummet och äter blodpudding, det är bland det bästa som finns att stoppa i käften. Mmmmm GOTT! När jag stod och stekte den så började jag dregla kraftigt och längtade efter den första tuggan. När alla skivor var färdigstekta la jag dom på en tallrik och hedde på lingonsylt på dom.. Den första tuggan smakade så gudomligt gott att jag var tvungen att föreviga ögonblicket;


AHHH GOTT


Åh så gott!! Med lingonsylt passar maträtten på vilken tillställning som helst, t.ex nobelmiddagen

Nu ska vi till Leon för födelsedagsfika!! Taggaaaaa

HEJDÅ

Studenten!

Idag tog Jessica och Monka studenten, GRATTIS TILL ER! Lyllo mig som ska gå ett år till <3<3 jag är seriös :D

Och jag har sommalov nu! Fatta, men jag är dum i huvudet så jag har bokat en körlektion klockan 08.25 imorgon........ Helvete, vad tänker jag med? Röven eller?


Här inne är min hjärna (OBS! Inte min röv). Notera det snygga stringmärket

Idag har jag och Elin än en gång träffat våra största fans, alltid lika kul! Therese och Emil, tack för att ni besöker bloggen! Det är snälla och fina fans som får både mig och Elin att uppdatera ofta och gärna. Har ingen bild på dom den här gången heller tyvärr, min kamera dog :( sen är ju faktiskt Therese en riktig "pain in the ass" så att säga, för hon typ duckar/kryper/springer iväg eller lägger sig platt på marken och hoppas att hon ska försvinna så fort hon ser en kamera. Hon har någon slags kamerafobi, så jag har anmält henne till psyk. Dom kommer snart och hämtar dig! Håll utkik!

Och jag hatar verkligen mig själv just nu, jag är VÄRDELÖS. Ikväll hade jag mitt livs chans att prata helt ensam med min älskade, men jag missade att möta honom smidigt på vägen med serri 3 METER!!! Så jävulskt. Jag vill tro på Gud den Gode just nu och tänka att han har andra planer för mig att träffa min snygga man. ÅÅHHHH

Nu ska jag sova, annars kommer jag köra av vägen imorrn = Negativt.

GODNATT!

Ps. Fast alla vet att jag inte kommer somna just nu, jag kommer spela lite roliga spel innan ;) ;) ;) Ds.

AHRHAHA

Nu är jag så helvetes jävla förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill slå någon RIKTIGT hårt och skrika tills jag dör. Så förbannad är jag nu, jag kommer inte kunna somna.

Fyfan

Idag har jag varit i skolan och spelat saxofon, åkt hem och fått skjuts tillbaka av pappa för att ha kör. Därefter gick jag till stan och lämnade tillbaka försenade böcker till bibblan.............. Hehe BÖTER. Sen gick jag och avbokade lite felbokade körlektioner, sedan gick jag till mamma på sjukhuset och fixade en massa skit. Sen gick jag hem till mamma och fixade lite bilder och skit och sen cyklade jag hem hit till pappa! VÄRSTA MOTIONSDAGEN (L)(L)

Jag har även skrivit svenska, tack gode gud för att få bli klar med det.


Jag fick värsta tvättbrädan av allt promenerande idag

GODNATT!!!

Sims forever

Jag har installerat Sims på min dator nu och det äger!! Sims 1, men skitsamma. Jag vill ha 2 och 3 också, men jag har INGA pengar :D :D :D

Ok nu ska jag spela!

HEJDÅ

Helloooooooo

Hej igen, long time ago!

Jag och Elin har haft det riktigt körigt och bloggen har blivit obehagligt försummad. Den har hamnat i skuggan av det forna paret Emma och Elin som uppdaterade varje dag. Men nu ska bloggen få stå i solen igen, vi ska bättra oss. Nu när sommarlovet står i dörrn så har vi all tid i världen.


Jag och Elin när vi cyklade till stan igår

NU PLUGG!! :D :D :D :D :D :S:S:S:S:

Studenten

Idag var vi och kollade på när studenterna gick in till studentbalen. Kollade in alla fina (och fula) outfits, sminkningar och hår. Sen kom jag att tänka på att fatta, VI TAR STUDENTEN OM ETT ÅR!! Då blev jag ledsen, för jag vill inte ta studenten, jag vill verkligen inte det. Jag vill gå tvåan om och om igen tills jag känner mig less, inte bara sluta. Ett år kvar, sen är det slut. Jag kommer sakna vissa lärare, hela min bästaste klass och skolan. ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH JAG VILL INTE TA STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Döda mig

Snälla, kan ingen bara skjuta mig rakt i hjärtat (ok i benet eller nåt jag vill inte dö)? I två dagar har jag försökt skriva mitt arbete till kulturhistorian, och vad har jag åstadkommit? EN MENING!!! + titel! Helt sjukt, jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Jag på datakunskapen i ettan <3 <3 fick MVG

DAGS FÖR PLUGG HEJDÅ

Sorry

Förlåt för vår asdåliga uppdatering, en vi båda har väldigt mycket att göra just nu! Håll ut till helgen eller nästa vecka, snart är i alla fall skolan över och då har vi all tid i världen att uppdatera! Förlåt Molly för att du inte kommer kunna läsa tio inlägg om dagen här, jag vet hur mycket du uppskattar det <3 förlåt

HEJDÅ

Herregud

Jag vet inte vad jag ska säga, för inget lär låta bra. Men VAD I HELVETE ÄR HON SERIÖS MED DENNA VIDEO ELLER???? Heidi Montag, eller nu Heidi Pratt har spelat in en låt och fixat en riktigt billig video att sälja till den. Jag tror jag kräks så värdelöst allt bara är. Jag som ändå gillade Heidi lite och tyckte synd om henne. Nu undrar jag om hon kanske borde skaffa lite hjälp??????????????????


SÅ PINSAMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ

Ps. Träffade Soffan_coolgirl i cafeterian idag!! Det var trevligt och jag ska få se filmen som hon och hennes klass gjort någon gång :D:D:D:D:D:D:  taggaaaaaaaaaaaa Ds.

RSS 2.0